Albani dhe Miriami papritmaz janë shndërruar në çiftin më të fuqishëm muzikor të momentit në muzikë.

Ajo vendos të ardhmen e talenteve në “The Voice” ai tek “X Factor”, e papritur janë gjetur me çelsat e suksesit në duar.

Përveç gjykimeve, ata vazhdojnë të bëjne muzikë dhe sapo kanë publikuar dy videokëngë të cilat janë pritur shumë mirë nga publiku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here