Prezantuesja e njohur shqiptare, Albana Osmani, duket se është e dashuruar. Edhe pse jetën private e ka mbajtur larg vëmendjes mediatike, ajo nuk ka ngurruar të mos ndajë me miqtë në profilet e rrjeteve sociale këtë foto.

Dy zemra dhe një trëndafil në dëborë. “Nga ana tjetër” shkruan Albana. 4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here