E diell” në Top Channel, është rikthyer nga e diela e 29 janarit, por me ndryshime. Disa nga vajzat e bukura nuk do të jenë më, mes tyre dhe Albana Osmani, ndoshta pasi ajo pëlqehej vetëm nga ish-autorët Armendi dhe Aida, të cilët janë larguar.

Në vendin e tyre si autor dhe prezantues është prezantuesi i njohur Alban Dudushi, ndërsa atë do ta shoqërojë vetëm Xhemi Shehu. Formati i mëparshëm është kritikuar, por është edhe ndjekur shumë nga shqiptarët çdo të diel.

Qoftë edhe simpatia e rubrikave të Albanës, por si duket me largimin e çiftit kosovar është larguar dhe bukuroshja. Ndërsa këtë herë regjia e “Diellës” së re do të jetë nga Altin Basha. M. GJ

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here