Albana Osmani ka ngjallur interes tek fansat nga një postim në statusin e saj në Facebook. Ajo thotë se kur ti bën 1 add as friend në Facebook, 0.003$ kalojnë automatikisht në llogarinë e Mark Zyckenberg.

Nuk e dimë se sa e vërtetë është kjo,por reagime nga më të ndryshmet janë hedhur në Fan Page të bukuroshes. Dikush ie pyet se a hiqen këto para nga llogaria e Zyckenberg nëse bëjmë Remove Friends, kurse dikush tjetër thotë që nuk po të shtoj në shoqërinë time.

Më e rëndësishmja dhe paradoksalja është se nëse Albana ka thënë një fakt të vërtetë, atëherë duhet të themi se Mark Zyckenberg i janë shtuar në llogarinë e tij, plot 60 dollarë, si pasojë e rreth 20.000 fansave që Albana ka në faqen e saj në Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here