Alban Skenderaj shkonë edhe në TetovëKëngëtari i mirënjohur shqiptar Alban Skenderaj është mjaft i kërkuar. Skenderaj, pas vitesh karrierë, ka mbajtur recitalin e tij të parë me titull “Tingujt e ditarit tim”. Ky recital u dha fillimisht në Tiranë, me pas në Gjakovë dhe së fundi në Prishtinë.

Në të gjitha koncertet, Albani shkëlqeu dhe u duartrokit fuqishëm, duke e marrë kështu edhe një herë konfirmimin se publiku e do seriozisht dhe me të vërtet.

Tani, Skenderaj ka vendosur që me koncertin e tij solistik të shkojë edhe në Tetovë.
Me pesë gusht, edhe në qytetin e bukur të Tetoves do të dëgjohen tingujt e ditarit të Albanit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here