Të gjithë e mbajnë mend daljen e tij të parë me këngën “Vetëm ty” në “Top Fest”… Me një zë të veçantë, me një baladë shumë të bukur, me thjeshtësinë e ëmbëlsinë e një djali të ri, dhe me flokët e Albanit. Nga ajo dalje e parë, pasuan edhe shumë të tjera, të suksesshme, të rëndësishme, mirëpo modeli i flokëve mbeti po ai.

Ishim mësuar, por tani siç e shihni edhe në foto, këngëtari simpatik vjen me një krehje të re. Duhet të pranojmë se i shkon më shumë se e përhershmja… Më në fund!  Bluetooth

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here