Alban Skënderaj këtë herë vërejtjeJa kanë sugjeruar gjithmonë disa prej miqve të tij, por mendja nuk i mbushet. Të shohim sesa do e marrë në konsideratë këngëtari Alban Skënderaj këtë herë ‘vërejtjen’.

Për fansat ai është absolutisht më i miri, por look-u i tij duhet të ndryshojë patjetër, dhe kjo i referohet kryekëput flokëve.Sipas mendimit të vajzave, Albani duhet të presë flokët, dhe kjo do të bëjë të duket më i pashëm dhe simpatik.

Duhen ndryshuar urgjentisht flokët. Një prerje e stilit shkurt dhe pak përpjetë të bëra me xhel”, – thotë një fanse, ndërkohë që një tjetër mendon: “Flokët duket që e pengojnë.

Më mirë t’i presë do të ngjante edhe më bukur”. /BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here