Kjo është këshilla që Alban Skënderaj i jep të gjithë miqve të tij në mënyrë që të nisin siç duhet një ditë të bukur.

Dita nis mbarë kur nis me një puthje’është pikërisht fraza që ai shkruan në profilin e tij në ‘ Facebook’ dhe mesa duket duke iu referuar vetes, duhet të ketë marrë një puthje të ngrohtë nga e fejuara e tij Miriam Cami, lidhja mes të cilëve shkon për mrekulli.

E nisur nga kjo, këshilla vlen për të gjithë, dhe kjo është mënyra më e mirë për t’u ndjerë i lumtur, siç ndihet dhe vetë Albani. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here