Alban Kondi përkujton vëllaun edhe në ditën e martesës Alban Kondi, vëllau i Dr.Florit duke se nuk e ka harruar vëllaun, duke e përkujtuar edhe në ditën e dasmës.

Këngëtari dhe ish anëtari i grupit Produkt 28, Alban Kondi qe një kohë nuk po merret me aktivitete muzikore,por në ditën më të lumtur të jetës së tij ai nuk e ka harruar vëllaun e tij Dr.Florin i cili ka ndërruar jetë. Ai e ka vendosur fotografinë e vëllaut tek xhepi i zemrës, duke treguar për dashurinë ndaj vëllaut.

Ai poashtu emrin e studios e ka vendosur me emrin e vëllaut: Dr.Flori Studio./ Abc/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here