Vajza e saj e lazdruar ndoshta ka vetëm tre vjet por Jessica Alba veçse vendoi se është koha që ajo të vozitë.

Aktorja 30 vjeçe i bleu automobil ngjyrë roze të bijës në shitoren “Toys R Us”, që gjendet në Kullver Siti.

Aktorja e cila ishte pjesë në katërshen fantastike i ndihmoi njëri prej punëtorëve të kësaj shitoreje që ta dërgoj automobilin deri tek “Audi SUV” i saj.

Ajo ishte e veshur me xhinse duke u dukur si gjithmonë bukur dhe komfort.

Ajo ishte shumë e entuziazmuar në lidhje me blerjen e dhuratës për të bijën e saj 3 vjeçe, por për fat të keq bija tjetër e cila ka vetëm 9 muaj nuk do të mund kënaqet në dhuratën e të motrës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here