Tashmë edhe femrat shtatzënë qendrojnë mbi taka të larta.

Me një palë të tilla e kemi parë pak kokësh Victoria Beckham-in, edhe tani shohim edhe aktoren Jessica Alba.

Ajo, tashmë në muajtin e 7-të të shtazanisë ishte për shoping me vajzën e saj 3 vjecare, dhe veshur mbante sandale super të larta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here