Alaudini në shtrat me një femër, të zhveshur – Liberta i fotografonÇfarë po ndodh në këtë dhomë?

Prezantuesit Liberta Spahiu dhe Alaudin Hamiti bashkë në një dhomë e gjumi.

Por, ajo që vërehet është Alaudini i cili është i shtirë në shtrat, siç duket me një femër tjetër, të dytë janë të zhveshur ndërsa Liberta qëndron përballë tyre.

Ajo ka fotografuar dyshen, të cilët shihen të përqafuar ndërsa foton e ka shpërndarë në rrjetin social Snapchat./lajmi/

Alaudini në shtrat me një femër, të zhveshur – Liberta i fotografon

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here