Siç raportojnë mediat amerikane, Beyonce Knowles në çdo moment duhet të mbërrijnë në spitalin Shën Luka Roosevelt në Manhattan, në të cilën do të lind.

Stafi i spitalit dhe i sigurisë u është dhënë alarmi që të jetë në gatishmëri. Dy infermiere konfirmoi se gjysma e një kati në spital që përfshin suite luksoze janë rezervuara për lindjen e fëmijës “VIP”.

Ai është një apartament në të cilën këngëtarja Alisia Keys solli në botë, djalin Egipt.

Nuk është konfirmuar ende nëse telefonuesi anonim është këngëtarja, Beyonce, por që ajo është në muajin e nëntë të shtatzënë pritet të lind sot.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here