Al Paçino tani më ka 71 vjeç, por gjithsesi ajo nuk e pengon të mendon për fëmijë me të dashurën e tij të re, modelin e bukur 32 vjeç Lusil Pollak. 

Ajo nga martesa e parë e ka më veçse një fëmijë, të bijën 14 vjeçe Kamilla ndërsa Al Paçino nga lidhjet e më pashme ka tre fëmijë, bijën Julia Mari (22 vjeçe), dhe dy binjakët nga 12 vjeç, Anton Xhejms dhe Olivija Rouz.

Lusil në bisedë me magazinën “Hello” ka zbuluar se edhe pse kanë diferencë të madhe në moshë me të dashurin e saj, ajo nuk u paraqet problem pasi që Al është i ri në shpirt.
“Mosha e tij emocionale është dukshëm me e re se mosha e tij e vërtetë dhe shprehitë e tija të përditshme janë të ngjashme me një person 40 vjeç.

Si dhe pa masë është seksi dhe atë askush nuk mund ta mohoj atë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here