Në 4 dhjetor italianët do të thirren në një referendum, por aktorja Paola Saulino u ka bërë një ofertë atyre që do të votojnë kundër.

“Seks oral për çdo italian që voton kundër referendumit”, ka thënë aktorja 25-vjeçare që jeton në SHBA.

E pyetur përse është kundër, ajo thotë se nuk ia ka idenë.

“Nuk e di përse bëhet referendumi dhe nuk më intereson. Por duke qenë se i intereson politikës atëherë jam kundër”, thotë ajo.

Shpresojmë që të mos votojnë shumë kundër referendumit, pasi 25-vjeçarja do të ketë vërtet shumë punë..

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here