2Statistikat e ueb-faqes pornografike “Pornhub” zbulojnë se prej 20 shtatorit më së shumti po kërkohet aktorja franceze, Marion Cotillard.

Madje pas lajmeve se ajo ishte shkaktare e ndarjes mes Angelina Joliet dhe Brad Pitt, numri i kërkuesve është rritur për 579 për qind!

Kurse kërkimet për skenat erotike të Angelina Joliet janë rritur për 58 për qind, transmeton Telegrafi.

Pavarësisht këtyre të dhënave, analistët theksojnë se numri i kërkuesve për Jolien do të rritet dhe se do të arrin deri në top-20 emrave më të kërkuara në faqet pornografike.

Siç thonë ata, kjo është normale, pas ngjarjeve të tilla, sepse njerëzit gjithmonë duan të dinë nëse ka një klip ose skenë erotike nga jeta private e VIP-ave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here