8‘Ku e marr vendimin e marr vendimin, kur se mar vendimin se mar vendimin’ ishte shprehja e gazetarit dhe moderatorit Labinot Gashi e cila la gjurmë mediatike.

Me këtë thënie për të cilën kanë qenë të shumtë ata qe e kanë përqeshur Labin po bëjë shaka edhe nëpër seriale, shkruan lajmi. ”Kur mëriztna mërzitna e kur smerzitna nuk mërzitna” ishte njëra nga fjalët që aktori Dardan Gashi i njohur si ‘Hamdia’ e tha në njërin prej episodeve të serialit.

Kjo duket sikur regjisori i këtij seriali është bazuar në shprehjen e famshme të Labit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here