Jeni fansa të Netflix?

E shumta nga ne janë, pasi faqja më e mirë për të parë seriale të bën lehtësisht për vete. Sot, ne si shqiptarë kemi dhe një arsye më shumë për t’u krenuar.

Aktori i njohur shqiptar, i lindur në Kosovë, James Byberi ka fituar një rol në serialin e famshëm Daredevil. Marrja e rolit konfirmohet dhe nga IMDB. Për të gjithë ju që doni që të shihni rolin e aktorit, thjesht po ju informojmë që ai do të shfaqet në serinë e 3-të dhe të 4-rt të Show-t.
Jam i bindur që çdo fans i Daredevil mezi po pret për sezonin e ri i cili do të dalë në Tetor.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here