Aktorët e filmit "Nëntë"në programin televiziv që drejtohet nga Larry KingAktorët e njohur filmit “Nëntë” ne nje program televiziv.

Aktorët qe ishin te pranishem ne CNN ishte aktoria e njohur Nicole Kindman, Penelope Cruz, Kate Hudson, Fergie dhe Daniel Day-Lewis.

Aktorët morën pjesë në programin televiziv që drejtohet nga moderatori Larry King, për të treguar gjërat interesante, parapaskenat gjatë kohës së xhirimit të filmi “Nëntë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here