Gjatë xhirimeve të filmit të ri “Batman” ka ardhur deri te një aksident në setin e këtij filmi, pasi skena ku protagoniste ishte Anne Hathaway u ndesh me një prej kamerave të filmit.

Aktorja e drejtoi motoçikletën e filmit drejt një kamere gjatë xhirimeve të filmit në Pensilvani, duke shkaktuar dëme serioze materiale.

Nuk kishte të lënduar, mirëpo aktorët dhe fansat të pranishëm në xhirime u shokuan pasi kamera ishte ndarë në njëqind pjesë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here