Ajola Xoxa pozon si modele për KokëdhimënAjola Xoxa është përzgjedhur dhe ka pranuar të jetë pjesë e koleksionit më të fundit “Attitude” të stilistes Bora Kokëdhima, duke pozuar në krah të artistit Artur Gorishti.

Bashkëshortja e kryetarit të Bashkisë Tiranë, shfaqet në rolin e modeles në këto imazhe të realizuara në nder të kësaj fushate promovuese.

“Pafund e nderuar që punuam së bashku me artistin e madh Artur Gorishti për projektin “Arritude”- Art dhe Ligj nga shumë e talentuara Savage (Bora Kokëdhima). Foto nga mikja ime Edvina Meta gjatë ekspozitës së artistit në Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë. Mbështesni artistët shqiptarë!”, ka shkruar ajo bashkëngjitur një fotoje.

Ajola Xoxa pozon si modele për Kokëdhimën

Në një foto tjetër ajo ka shkruar:”Me të madhin Artur Gorishti për “Attitude Project” nga @savagekokedhima (Foto nga @edvinameta

1 Koment

  1. Kjo lubija e Erjonit ka shkel te drejtat e copyright-it. Do shkoj ne gjyq bashke me shtrigen Kokedhima

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here