Ku është Aida është dhe Armendi, dhe ku shkon Armendi, pas ka Aidën.

Kështu ka bërë Aida Baraku, këngëtarja dhe autorja e njohur e teksteve jo vetëm për këngëtarët nga Kosova dhe Maqedonia, por dhe nga Shqipëria.

Ajo ka shoqëruar bashkëshortin e saj, Armendin në Tiranë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here