Ceca është rrahur keq, mirëpo nuk tregon se si ndodhi rasti, veç se ka publikuar disa fotografi të gjendjes së saj.

Ndoshta skandali seksual ishte arsyeja e kësaj rrahje.

Këngëtarja e njohur Svetlana “Ceca” Raznatovic pas vdekjes së burrit Arkan-it asnjë lidhje nuk e ka bërë publike dhe thotë se asnjehrë nuk e ka tradhtuar edhe pse ka vdekur.

Por në internet qarkullojnë fotot e këngëtarës Ceca me nje mashkull ku shihet se janë në mardhënie seksuale, këto foto këngetarja nuk i ka komentuar ende por thuhet se janë publikuar nga disa persona të pa autorizuar kinse kan hackuar telefonin e saj (iCloud) dhe kanë marrë këto foto. Fotot janë të ndara nga video e bërë gjatë mardhenies seksuale që kishte me një njeri të panjohur për mediat. Thuhet se do të publikohet edhe video e seks skandalit por a do të ndodhë mbetet të shihet.8 9

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here