Kanë kaluar shumë kohë që prej “Genie in a Bottle” që e bëri të famshme. Tanimë Christina Aguilera ka mbushur jo pak por 31 vjeçe.

Që prej kohës kur ishte pjesë e “The Mickey Mouse Club” sëbashku me Justin Timberlake dhe Britney Spears deri tek të qenurit një ndër këngëtaret me disqet më të shitura në botë.

Tani më Aguilera është aktore e këngëtare që ka çfarë të festojë. Ja disa prej momenteve të Aguilerës në një sekuencë mikse fotosh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here