Zakonisht destinacinin e verës, humoristi Agron Llakaj e ka pasur në Turqi.

Ai dhe familja e tij do të shkojnë dy javët e para të gushtit në Kalkidiki, një plazh i bukur pranë Selanikut në Greqi.

Prenotimet janë mbyllur me kohe, kështu që familja pret vetëm datën e nisjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here