Agnesa Vuthaj përkrah filmin “Shok” në OscarEdhe Agnesa Vuthaj i është bashkëngjitur fushatës së madhe të promovimit të filmit “Shok”.Filmi kosovar “Shok” hyri në histori si filmi i parë kosovar që nominohet për Oscar.

Dhe fushatës online për vendosjen e logos së filmit në fotot e profilit i është bashkëngjitur edhe Agnesa Vuthaj.

Bukuroshja shqiptare këtë e bëri në llogarinë e saj në Facebook, ku në një foto speciale ka vendosur logon e filmit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here