“Miss Kosova” e cila vite me rradhë ka mbajtur kurorën e më të bukurës këto ditë shihet se ka shtuar disa kilogramë më shumë.

Nuk e themi ne, por këtë gjë e vërteton edhe kjo foto që po e prezantojmë.

Nuk kemi njohuri nëse problemi qëndron tek numri i vogël i fustanit që po mban veshur bukuroshja apo tek fotografi.., por ajo që shihet qartë tek Agnesa është barku pak i fryrë që tregon qartë se ajo është tërhequr nga linjat e holla duke shtuar disa kilogramë më shumë, duke mos e vrarë shumë mendjen se tashmë jemi në sezonin verore dhe mbajtja e linjave të trupit është mëse e domosdoshme.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here