Ish Miss Kosova dhe Miss Albania, Agnesa Vuthaj ka qënë e paranishme në eventin “Fashion TV Party Michel Adam Collection DUPLEX Clup (part 1)” organizuar nga presidenti i televizionit Fashion Tv, Michel Adam.

E ftuar jo vetëm si një bukuroshe që ka mbatjur kurrorën e më së bukurës, por edhe si një organizatore e eventeve të bukurisë në Prishtinë, Agensa e ka vlerësuar dhe është veshur me shumë shije në këtë rast.

Siç shihet edhe në foto Agnesa duket rrezëllitëse dhe shumë në formë por… ndoshta duhet të ketë pak më shumë kujdes kur ngre këmbët pasi mund të nxjerrë në pah ndonjë gjë që s’duhet..

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here