Përshtypja që u krijohet të gjithëve për dy vajza bukuroshe, Miss-e, është se mes tyre ka vetëm konkurrencë dhe rivalitet.

Në rastin në fjalë ai mund të ekzistojë, por dy vajzat dinë ta përballojnë dhe të nxjerrin në pah anën njerëzore të tyre, duke lënë mënjanë të paktën në një fragment fotografik, protagonizmin.

Kështu duket se ngjan, ndërsa shohim këtë pozë mes dy ish-Miss-eve, Agnesa Vuthaj, dhe Diellza Kolgeci.

Ato japin pamjen e dy mikeshave të ngushta, ndërsa konkurrojnë me njëra-tjetrën edhe përmes agjencive të bukurisë, që secila ka pronë në Prishtinë.

Të ketë ndryshuar raporti mes Agnesës dhe Diellzës, apo bëhet fjalë për ndonjë bashkim të mundshëm mes tyre?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here