Agim Rudaj, top modeli i famshëm në GjermaniËshtë 24 vjeç, e me origjinë nga Malisheva e Kosovës, dhe jeton në Munchen të Gjermanisë.

Quhet Agim Rudaj një nga djemtë më simpatikë shqiptarë i kërkuar shumë edhe në agjensionet e modës në Gjermani dhe jo vetëm.

Por Agimi dëshiron që fama e tij të njihet më shumë në botën shqiptare e nesër ka dëshirë të sfilojë për “Gucci” dhe “Polo”.Agim Rudaj, top modeli i famshëm në Gjermani

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here