AfronaAfrona është përkujdesur që Blero të jetë ndër të parët që ka në duar iPhone 6s.

Apple ka arritur edhe një rekord në shitje të telefonave të rinj iPhone dhe Afrona është ndër këta konsumatorë që është përkujdesur të jetë ndër ta parat që e ka blerë.

Ajo e ka blerë këtë telefon si dhuratë për të dashurin e saj Blero, i cili ka treguar këtë me një postim në Instagram ku e ka falenderuar të dashurën për këtë gjest, edhepse nuk e ka ditëlindjen.

Afrona-Dika

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here