AfërditaAfërdita Dreshaj kohëve të fundit ka qëndruar në Stamboll, pasi që është kontraktuar nga një këngëtar turk që të shfaqet në videoklipin e tij.

Gjatë qëndrimit të saj në qytetin me histori të begatë të Turqisë, ajo ka vizituar vende të ndryshme historike. Mediat i kanë kushtuar vëmendje të posaçme duke e prezantuar si bukuroshja që ia ka rrëmbyer zemrën aktorit holivudian, Leonadro Di Caprio.

Në pyetjen se nëse mendon që në të ardhmen ta vizitojë Turqinë së bashku me të dashurin e saj, Di Caprion, ajo shprehet se patjetër që në të ardhmen do ta vizitojnë së bashku, trasnmetojnë mediat shqiptare.

Deri më tani këngëtarja dhe fituesja e kurorës Miss Universe Kosova nuk e ka pranuar aferën e saj me Di Caprion, të paktën jo në mediat shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here