Afërdita Dreshaj thotë se i falë gabimet e meshkujve që doModelja e njohur, Afërdita Dreshaj në një intervistë të dhënë më herët ka treguar disa gjëra të panjohur për publikun e saj.

Ajo thotë se u falë gabimet meshkujve që dashuron.

“Nëse i quaj miq, atëherë duhet t’i fal dhe duhen harruar shumë gjëra. E, nëse dua një mashkull, vlen po e njëjta gjë! Jam njeri që ua fal gabimet”, ka thënë modelja.

A ekziston bindja se meshkujt u frikësohen femrave të fuqishme?

“Po, ekziston. Në momentin kur femra bëhet më e fuqishme se mashkulli, ndodh që mashkulli të ketë frikë, sepse ai do që të jetë vetë në pushtet”, përfundon Afërdita.

Ndryshe, ajo së fundmi u diskutua shumë për aferën që pati me reperin Agon Amiga, mesazhe intime të cilat u publikuar nga ish bashkëshortja e këtij të fundit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here