A.01Bukuroshja shqiptare, Afërdita Dreshaj po shijon disa ditë bukura në Shqiperi. Afërdita është shfaqur e qeshur dhe në formë perfekte në bregdetin shqiptar.

Bëhet e ditur se së shpejti Afërdita shumë shpejt do të vijë për të gjithë fansat e saj me këngën më të re.
Më së fundi, Afërdita u bë objekt i medias për një lidhje të dyshuar me aktorin Leonardo di Caprio dhe për ndarjen e saj nga këngëtari Shpat Kasapi.

A.02 A.03 A.04

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here