Aferdita DreshajAjo është ftuar nga këngëtari turk Bulent Serttap, që të marrë pjesë në projektin e tij më të fundit muzikor

Duket qartë se Afërdita Dreshaj është një femër shumë e pëlqyer në Turqi.
Ajo është ftuar nga këngëtari turk Bulent Serttap, që të marrë pjesë në projektin e tij më të fundit muzikor.
Dreshaj duket mjaft tërheqëse në këtë klip dhe duket qartas se suksesi i klipit është i garantuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here