Fituesja e kurorës “Miss Universe Kosova”, këngëtarja dhe modelja e njohur Afërdita Dreshaj, ishte e ftuar speciale në diskotekën “Rinora 4” për të përzgjedhur femrat që vishen më mirë.

Afërdita ishte në cilësinë e agjentes së modës, duke përzgjedhur femrat të cilat ishin veshur më mirë e duke i shpërblyer ato.

Për Afërditën është hera e parë një detyrë e tillë, pasi deri më tani ajo vetëm ka sfiluar dhe kënduar, kurse të tjerët e kanë vlerësuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here