Janë kthyer nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës vetëm pak ditë më parë, dhe axhendën në fakt e kanë pasur shumë të ngjeshur.

Fundjava e kaluar i ka zënë në Tiranë dhe domosdo, temperaturat e larta kanë bërë të vetën, kështu që alternativa më e mirë kanë qenë pishinat.

Shpati dhe Afërdita kanë zgjedhur një prej ambienteve më në zë në kryeqytet, dhe kanë kaluar më së miri.

Siç i shohim edhe në këtë foto, shumë të dashuruar dhe të dhënë pas njëri-tjetrit. Një pamje natyrale nga të dyja palët, Shpati nga njëra anë pa pikë xheli tek flokët dhe i parruar, ndërsa Afërdita e pagrimuar dhe pa petinaturën përkatëse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here