Bukuroshet shqiptare, të cilat për momentin po shijojnë ditët amerikane, janë bërë kaq shumë shoqe, saqë na tregojnë çdo gjë me fotot e tyre.

Këto janë Afërdita Dreshaj dhe Angela Martini, por këtë herë ato të dyja krekosen kaq shumë, saqë nuk ia kanë shumë haberin e të pasurit një llogari në ‘Twitter’, dhe thonë se vetëm ato kanë një adresë të tillë të verifikuar.

Vajza i harruat edhe disa shqiptare të tjera që kanë një llogari të tillë, Rita Ora, Rona Nishliu, Drita D’Avanzo, Eliza Dushku etj.

Por, pozimet e Afërditës para ‘iPhonit’ na çojnë te shoqja e saj që ndoshta kur shikon këtë foto të shoqeve behet xheloze, e kjo është Adelina Tahiri, e cila dikur ka qenë në çdo foto ‘iPhone’ me Afërditën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here