Do të ketë një temë shumë interesante, duke u rikthyer në vitet 1940 dhe duke sjellë për pak minuta një minifilm, në të cilin në qendër do të jetë një vajzë seksi.

Kjo është pak a shumë ideja e video-klipit që tashmë po filmohet nga ‘Entermedia’ në Prishtinë, e këngës hit “Ngjyra e kuqe”, e Adrian Gaxhes dhe Florian Beqirit.

Ne zbuluam këtë foto se si është dukur këngëtari Adrian Gaxha në videon që pritet të vijë së shpejti në tregun shqiptar. M. GJ.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here