Adriani dhe Lindoni vin me “Asnjëherë nuk do të lë”Ka ardhur bashkëpunimi i ri i Adrian Gaxhës dhe Lindon Berishës që titullohet “Asnihere”.

Projekti është prodhim i BrickRecords, ndërsa për tekstin janë kujdesur Lyrical Son dhe Lindoni.Produksioni Entermedia është angazhuar për xhirimin e klipit.

Skenat e videos muzikore janë xhiruar në Shkup, ndërsa ky projekt vjen pas suksesit të madh që patën me bashkëpunimin “Kalle”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here