Adriana Lima është njëra prej grave më të bukura në botë, ashtu që nuk na befason aspak fakti që është e zgjedhur për modele në reklamën në të cilën do të nxiten meshkujt të blejnë dhurata për Ditën e dashurisë.

Lima jep shikime senzuale para kamerave dhe thotë “Djelmosha, Dita e të dashurve nuk është aq e komplikuar” “Jepni dhe do të pranoni”.

Ajo në këtë reklamë, si në çdo paraqitje tjetër është tepër seksi, ashtu që nuk dyshohet se nëse jo të blejnë por me siguri djemtë do të mendojnë të dhurojnë diçka për këtë festë të të dashuruarve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here