Adrian Hila përjashtohet nga festivaliKompozitori i mirënjohur Adrian Hila është skualifikuar nga Festivali i Këngës në Radio Televizion.Lajmin e ka komunikuar vetë kompozitori gjatë intervistës së zhvilluar mbrëmjen e së premtes, në emisionin “Oktapod” të Turjan Hyskës.

Sipas tij, arsyeja që nuk e ka lejuar atë të marrë pjesë në festivalin e 54 në RTSH është e çuditshme dhe e krejt e papritur.

Edhe pse nuk përmend emra, kompozitori lë të kuptohet se kanë qënë drejtuesit e Festivalit, ata që e kanë lënë jashtë këtij kompeticioni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here