Kanë mjaftuar vetëm pak ditë nga ndarja me të dashurën dhe ai është gjendur sërish në krahët e një vajze tjetër.

Sigurisht tani ka të drejtë të bëjë çfarë të dojë, që nga momenti që nuk është më nën urdhërat e Luanës, të dashurës bukuroshe nga Tirana me të cilën u nda pak javë më parë, transmeton Zhurnal.

Adrian Gaxha është parë në një lokal nate me një vajzë të re, pikërisht natën e Krishlindjes. E gjithë kjo duket si një sfidë e hapur fill pas ndarjes.

Por ajo që nge dyshime është fakti sesi Adriani nuk ka duruar kaq pak, por i ka hedhur sytë një vajzë tjetër. E të mendosh që lidhja e tij me Luanën ishte aq e fortë, ky zëvendësim kaq i befshëm i të dashurës ngre shumë pikëpyetje mbi dashurinë e vërtetë të kësaj lidhje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here