Adonisi ja çfarë i dhuroi Teutës për Shën Valentin?Ata sapo janë martuar dhe kjo ngjarje e rëndësishme e jetës së tyre private nuk ka kaluar pa vëmendje, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja Teuta Krasniqi, që po e jeton një dashuri, lidhje e martesë të re, po ndihet mjaft mirë.

Sot në ditën e të dashuruarve ajo ka pranuar një dhuratë speciale nga bashkëshorti. Një zemër gjithë trëndafila rozë, që padyshim se brenda saj fsheh edhe ndonjë dhuratë të bukur, shkruan “Kosovarja”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here