Ai tronditi opinionin publik, pasi gjatë qëndrimit të tij në “Big Brother” rrëfeu eksperiencën e tij të hidhur disavjeçare si përdorues droge, por edhe krenarinë për faktin se kishte ditur t’i thoshte stop kësaj të keqeje të madhe.

Duke pasur këtë të kaluar, si dhe duke u nisur nga fakti se tashmë është një figurë publike, Adi ka krijuar një projekt për të sensibilizuar të rinjtë përdorues droge ose jo për këtë fenomen kaq negativ.

Adi arriti që të fitojë gjatë verës një projekt të fondacionit “Vodafon Albania” në kuadër të programit të tyre të përvitshëm “World of Different”, i mbështetur nga shoqata “Aksion Plus”.

Ky projekt i pagëzuar “I made it, can you” është i shtrirë në një hark kohor prej një viti dhe parashikon udhëtime të Adit në gjithë Shqipërinë, kryesisht në shkolla të mesme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here