Fansave iu dëshiroj shëndetin, fatin, lumturinë dhe begatinë, plotësimin e çdo dëshire që ua do zemra.

Popullit tim i uroj po të njejtat sikur më lartë, me një shtesë: ”Ky vit që po vjen qoftë fillimi i një dekade ku secila familje të gezojë të mirat që Zoti i fali shqiptarëve të vërtetë.

Paqja, dashuria dhe një përndritje e re gëzoftë zemrat dhe votrat tona”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here