Adelina ThaçiAdelina Thaçi tashmë ka filluar punën për projektet e saj të ardhshme.

Dhe nuk është fjala për ndonjë album muzikor, por diçka më ndryshe dhe për projekte më madhore se kaq. Ani pse ajo nuk ka treguar më shumë se sa për një këngë të re që tashmë ka hyrë në dorë të kompozitorit.

Mirëpo sa i përket risive të tjera, shumë shpejt do të bëjë publike se për çfarë bëhet fjalë.

Pothuajse të gjitha këngët e saj janë burim i një ideje të vetë këngëtares, duke ndërhyrë pastaj edhe në komponentët e këngës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here