Vajza e cila u përmend shumë për lidhjen apo jo me futbollistin e famshëm Lorik Cana, tashmë ka një tatuazh. Por, e vërteta është se, siç e shihni në foto, ajo e ka bërë në krah shqiponjën, simbolin e shqiptarëve.

Në fakt, jo se ajo është shumë patriote, por sepse edhe Loriku e ka pothuajse një të tillë në krah, por më të madhe. Tani të paktën kanë diçka të përbashkët, Adelina dhe Loriku nga një tatuazh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here