Adelina, ashtu siç e kemi parë edhe në evente të tjera, ka zgjedhur të shoqërohet nga nëna e saj, e cila është e veshur po me aq klas sa dhe e bija.

Nisur nga këto foto, gjithkush mund të mendoj se Adelina ka zgjedhur si partnere shoqen e saj në eventin “Tirana Art Days”, pasi ajo duket aq sharmante sa dhe vajza e saj.

Për çfarë flet Kapexhiu me Adelinën?

I pranishëm në këtë event regjisori i mirënjohur Bujar Kapexhiu dhe këngëtarja e re Shkupjane Adelina Tahiri janë fotografuar teksa bisedojnë me njëri-tjetrin. Natyrshëm të lind pyetja!

Çfarë po i tregon Bujari Adelinës që ajo po e dëgjon me aq vëmendje, apo mos ndoshta këngëtarja e re do të tentojë që të hyjë edhe në botën e filmit, dhe sigurisht që i duhen njohjet e duhura.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here