adelina-tahiri1Ka qenë e ftuar për të kënduar në një mbrëmje muzikore, është veshur me xhinse  të shkurta për të ekzaltuar publikun me hiret e saj. Këngëtarja Adelina Tahiri,  edhe pse për herë të dytë ka filluar garën e kërcimit në Maqedoni, siç duket  ushtrimet e shumta që bën çdo ditë nuk e ndihmojnë për të pasur trup sa më seksi  dhe elegant.

Ndoshta për faktin se meshkujt duan femra më të plota e jo  thatanike dhe ky fakt e ka bërë Adelinën që të mos ia mohojë vetes kënaqësinë e  ushqimit.

Burimi: Vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here